Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Μιλώντας στην Εκλογική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, που συνεδριάζει στο «Caravel», και χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά στον Γιώργο Παπανδρέου ο Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε λόγο για εσωτερικό πρόβλημα που εκκρεμεί και πρέπει να λυθεί, υπονοώντας την ίδρυση κόμματος από τον πρώην πρόεδρο του Κινήματος.

Παράλληλα, ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε ότι «έφτασε η ώρα της αλήθειας για τον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα ατομικά γιατί είναι η ώρα μιας μεγάλης ιστορικής ευθύνης που θα καθορίσει τη μοίρα του τόπου μας όχι μόνο για την επόμενη εκλογική περίοδο, αλλά για τις επόμενες δεκαετίες»

«Οι εκλογές δεν έχουν κριθεί»

Όσον αφορά την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι οι εκλογές δεν έχουν κριθεί και πρόσθεσε: «Θα κριθούν τώρα αυτές τις 26 ημέρες και θα κριθούν με όρους ουσιαστικής πολιτικής και όχι με όρους τεχνητού διπολισμού μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ».

«Στόχος η τρίτη εντολή»

Αναφερόμενος στον στόχο του ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ο κ. Βενιζέλος τόνισε: «Ο ρόλος και ο στόχος του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής παράταξης σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση είναι να είναι το τρίτο κόμμα. Να λάβει την τρίτη εντολή. Θα ήταν τραγικό να λάβει την τρίτη εντολή οι εκπρόσωποι του νεοναζισμού και του νεοφασισμού. Έχει πολύ μεγάλη σημασία το ΠΑΣΟΚ να είναι αυτό που θα υπερβεί εκλογικά αυτή την στείρα διπολική δήθεν αντιπαράθεση. Αρα στόχος μας είναι η τρίτη θέση η τρίτη εντολή. Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει αυτοδυναμία».