Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Από το απόγευμα της Δευτέρας αγνοείται ένας 35χρονος χειριστής φουσκωτού σκάφους στη θαλάσσια περιοχή του Σιγγιτικού κόλπου στη Χαλκιδική.

Η εξαφάνισή του έγινε γνωστή από συγγενείς νωρίς το πρωί της Τρίτης, οι οποίοι ενημέρωσαν τις λιμενικές αρχές, όταν είδαν ότι ο νεαρός άνδρας δεν επέστρεψε σπίτι του το πρωί. Άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες από δυο πλωτά και ένα αεροσκάφος του Λιμενικού Σώματος, ενώ συμμετείχαν και ιδιώτες δύτες, με αρνητικά όμως αποτελέσματα.

Λίγο αργότερα ο πατέρας του εντόπισε στην παραλία του Αγίου Ισιδώρου το φουσκωτό σκάφος και σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα υπήρχαν και τα ρούχα του 35χρονου. Οι καιρικές συνθήκες είναι καλές, καθώς στην περιοχή πνέουν άνεμοι εντάσεως 4 μποφόρ.

Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ την προανάκριση την κάνει το Λιμεναρχείο Ιερισσού.