Μια πρόσκαιρη αλλά απότομη επιδείνωση του καιρού αναμένεται από σήμερα Κυριακή έως το πρωί της Δευτέρας, σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.
Η αλλαγή αυτή του καιρού οφείλεται σε μια ταχέως κινούμενη ατμοσφαιρική διαταραχή επηρεάζει τον καιρό της χώρας μας από το βράδυ του Σαββάτου, με βροχές στην Κεντρική Μακεδονία, στην Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο, στο Αιγαίο, στην Εύβοια και στην Κρήτη.
Σύμφωνα με την πρόγνωση, βροχές και ενδεχομένως σποραδικές καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν κατά το υπόλοιπο της Κυριακής στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη, ενώ πιθανότητα ασθενών πρόσκαιρων βροχών υπάρχει για την Εύβοια, την Ανατολική Στερεά και την Πελοπόννησο.
Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη, θα εξασθενήσουν και έως τις πρώτες ώρες της Δευτέρας θα σταματήσουν.
