Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Φυσικά δεν θα μπορούσε να απασχολεί την ατζέντα της ΑΕΚ κάτι άλλο εκτός από όσα ακολούθησαν την πυρκαγιά στο σπίτι του αρχιδιαιτητή Γιώργου Μπίκα και την απόφαση διακοπής του πρωταθλήματος από την Επιτροπή Εξομάλυνσης στην ΕΠΟ.

Η επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ για το θέμα είναι σε «πολεμικούς» ρυθμούς και δείχνει προς συγκεκριμένη κατεύθυνση. Στο κλίμα δηλαδή των ανακοινώσεων και των τεσσάρων «μεγάλων».

Στην ΑΕΚ πάντως, χωρίς να το αναφέρουν στην επίσημη τοποθέτησή τους, μιλάνε για σχέδιο που έχει στόχο, πρώτον, να μη γίνουν ποτέ οι αλλαγές στους πίνακες των διαιτητών και, δεύτερον, να υποχρεωθούν σε παραίτηση μέσω τρομοκράτησης τα μέλη της προσωρινής διοίκησης στην ΕΠΟ.

Στην επίσημη τοποθέτηση μιλάνε για «Καμόρα που επέστρεψε με νέο εντός ολίγων ημερών χτύπημα». Γίνονται πιο αιχμηροί στη συνέχεια:

«Δίνει τη μάχη (σ.σ. η «Καμόρα»), με όσα μέσα τής έχουν απομείνει, για την επικράτηση της εγκληματικής οργάνωσης σε βάρος της προσπάθειας εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το σύστημα και τα φερέφωνά του αντιστέκονται σθεναρά, νομίζοντας βλακωδώς ότι έχουν δημιουργήσει δήθεν άλλοθι, ενώ την ίδια ώρα στοχοποιούν -μέσω του φιλικού Τύπου- συστηματικά τα θύματά τους».

Ως προς τη συνέχεια, οι προσδοκίες στην ΑΕΚ καταγράφονται ως εξής:

«Η ελληνική Πολιτεία καλείται να επισπεύσει τις διαδικασίες απονομής δικαιοσύνης. Οι αναβολές δεν εξυπηρετούν κανέναν, γενναίες αποφάσεις χρειάζονται για να επικρατήσουν οι νόμοι του ελληνικού κράτους και οι κανονισμοί της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας εναντίον της εγκληματικής οργάνωσης που επί τόσα χρόνια λυμαίνεται το ποδόσφαιρό μας».

Στην ΑΕΚ πάντως η αίσθηση που υπάρχει, τουλάχιστον έτσι ήταν μέχρι χθες το βράδυ, είναι πως το Grexit δεν αποτελεί σοβαρή πιθανότητα. Και γι’ αυτό θεωρούν πως στο επίκεντρο των όσων γίνονται είναι οι πίνακες των διαιτητών και η σύνθεση της προσωρινής διοίκησης.