Αποφασισμένος να διανύσει όσα χιλιόμετρα χρειαστούν προκειμένου να βοηθήσει την εθνική ομάδα παρουσιάστηκε ο Κάρλος Ζέκα στην πρώτη του προπόνηση με τη γαλανόλευκη φανέλα.
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού πρόκειται να βρεθεί στη διάθεση του Μίκαελ Σκίμπε για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με το Βέλγιο (21.45, ΣΚΑΪ, Cosmote Sport 1) στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ.
«Μπορεί να τρέξω 15, 20 χιλιόμετρα. Αν είναι να βοηθήσω την ομάδα θα τρέχω μέχρι αύριο» είπε χαριτολογώντας ο 28χρονος μέσος, ο οποίος σήμερα αναμένεται να αποκτήσει το ελληνικό διαβατήριο που θα του δώσει δικαίωμα συμμετοχής ώστε να γίνει επίσημα Ελληνας διεθνής.
Οσον αφορά το Βέλγιο, μπορεί να στερηθεί τον Εντέν Αζάρ, όχι όμως το… επώνυμο. Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ κάλεσε ως αντικαταστάτη τον μικρότερο αδερφό τού σταρ της Τσέλσι, τον 23χρονο Τοργκάν, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπουντεσλίγκα για λογαριασμό της Γκλάντμπαχ.
