UPD: Λήξαν θεωρείται το θέμα με το θέατρο «Πορεία», καθώς επεστράφησαν άμεσα τα χρήματα στον αναγνώστη της «Εφ.Συν.»
______________________________________________________________________________________________________
Η αρχική καταγγελία:
Από τον αναγνώστη μας Χ.Σ. λάβαμε μία διαμαρτυρία για «απαράδεκτες πρακτικές» των υπεύθυνων του θεάτρου «Πορεία», όπου αυτόν τον καιρό παίζεται το «Εγκλημα και Τιμωρία» του Ντοστογιέφσκι, σε θεατρική μεταφορά Θανάση Τριαρίδη και σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου. Ο Χ.Σ. έβγαλε λοιπόν τρία εισιτήρια στο όνομά του για την παράσταση «Εγκλημα και Τιμωρία» συνολικής αξίας 45 ευρώ για την Κυριακή 7 Απριλίου, στις 18.00.
Ενα 24ωρο νωρίτερα ειδοποιήθηκε με μέιλ ότι η παράσταση ματαιώθηκε λόγω κάποιου προβλήματος και του ζητήθηκε να μεταφέρει τα εισιτήρια για κάποια επόμενη παράσταση, πράγμα το οποίο έκανε επιλέγοντας την Κυριακή 14 Απριλίου και πάλι στις 18.00.
Τρεις μέρες νωρίτερα και πάλι ειδοποιήθηκε με μέιλ ότι η παράσταση ματαιώνεται ξανά και για τον λόγο αυτό να μεταφέρει εκ νέου τα εισιτήριά του.
Απάντησε ότι δεν επιθυμεί πλέον να το πράξει και ζήτησε να του επιστρέψουν το αντίτιμο των εισιτηρίων στον λογαριασμό της πιστωτικής του κάρτας.
Του απάντησαν ότι πολιτική του θεάτρου είναι να μην επιστρέφει χρήματα και του ζήτησαν να μεταφέρει τα εισιτήρια σε νέα ημερομηνία είτε γι’ αυτήν την παράσταση είτε για κάποια άλλη, την επόμενη σεζόν.
Σε επόμενο μέιλ του, την Παρασκευή 12/4, τους επισήμανε ότι είναι υποχρέωσή τους να του επιστρέψουν τα χρήματα εφόσον από αποκλειστική υπαιτιότητά τους ματαιώθηκε δύο διαδοχικές φορές η παράσταση, ανεξαρτήτως της όποιας πολιτικής τους η οποία αφορά σε τελευταία ανάλυση μόνον αυτούς.
Εκτοτε έχουν περάσει 6 ημέρες και τον αγνοούν επιδεικτικά…
Τα στοιχεία του είναι στη διάθεση της εφημερίδας.
