Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ο πρωτοπόρος DJ Paul Oakenfold έχει καταρρίψει αρκετά ρεκόρ στην πολλών δεκαετιών καριέρα του. Τώρα είναι, πλέον, ο άνθρωπος που έχει παίξει στο πιο ψηλό σημείο ποτέ, για την ακρίβεια στο Έβερεστ.

Εντάξει ο Βρετανός DJ δεν έπαιξε στην κορυφή, αλλά στην κεντρική κατασκήνωση του βουνού, στα 5.364 μέτρα.

Ο σκοπός του ήταν να στηρίξει τις περιβαλλοντικές οργανώσεις που ασχολούνται με τις δραματικές αλλαγές στο κλίμα παγκοσμίως.

Εκείνοι την έκαναν την πρόσκληση-πρόκληση και ο ίδιος δέχθηκε.

Μετέφερε, μάλιστα, τον εξοπλισμό του, με τη βοήθεια των Σερπά, περπατώντας δέκα ημέρες. 

«Δεν ήταν εύκολο να ανέβω, αλλά αν μπορούσατε να δείτε τη θέα που έχω μπροστά μου… Είναι η απόλυτη πηγή έμπνευσης!» δήλωσε προτού βάλει μπρος στο μεγάλο του πάρτι.

Φρόντισε, μάλιστα, να ποστάρει και στιγμές από το live του στην σελίδα του στο Facebook, ενώ ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει και ένα ντοκιμαντέρ με το ταξίδι του στο Έβερεστ.