Ο Ψαραντώνης, ένας ζωντανός θρύλος της μουσικής, ο οποίος έχει εμπλουτίσει με τους ήχους και τις ερμηνείες του την κρητική, τη μεσογειακή και την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά θα δώσει μια μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη», την Τετάρτη 13 Ιουλίου.
Ο Ψαραντώνης, ως βαθύς γνώστης και λάτρης της παράδοσης και της φύσης, με την αστείρευτη δύναμη στον αυτοσχεδιασμό, έρχεται να ζωντανέψει τους μύθους της Κρήτης και να μας αφηγηθεί αρχέγονες και ταυτόχρονα σύγχρονες μουσικές ιστορίες.
Μας καλεί στο Θέατρο Βράχων για «να νιώσουμε των παλμό. Αυτό που είναι η Μουσική». Μαζί του ο Ψαρογιώργης, κατά κόσμον Γιώργος Ξυλούρης, (λαούτο – φωνή), ο Λάμπης Ξυλούρης (ούτι – φωνή) η Νίκη Ξυλούρη (κρουστά – φωνή).
Info: 13 Ιουλίου. Ώρα: 21:00 Προπώληση: 15 ευρώ. Ταμείο: 17 ευρώ. Προπώληση: ticketservices.gr | 2107234567 | Πανεπιστημίου 39, Αθήνα
