Το τέλος της εξαιρετικά επιτυχημένης εκπομπής “The Late Show” του Στίβεν Κόλμπερτ και η φημολογία για… δάκτυλο του Λευκού Οίκου πίσω από τις αποφάσεις του CBS έχουν προκαλέσει εκρηκτικές συνθήκες στην αμερικανική σόου μπιζ.
Ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ, βέβαια, δεν έδειξε να ασχολείται ιδιαίτερα και σχολίασε την απομάκρυνση του Στίβεν Κόλμπερτ από το κανάλι λέγοντας «λατρεύω το γεγονός ότι ο Κόλμπερτ απολύθηκε. Το ταλέντο του ήταν ακόμη λιγότερο από τα νούμερά του» και προσθέτοντας «ακούω ότι ο Τζίμι Κίμελ είναι ο επόμενος».
Τα προκλητικά λόγια αυτά δεν έμειναν αναπάντητα από τον Στίβεν Κόλμπερτ ο οποίος σχολίασε καυστικά «Πώς τολμάτε κύριε; Ένας ατάλαντος άνθρωπος θα μπορούσε να συνθέσει το εξής σατιρικό κομψοτένχημα “Άντε γ@@@@@υ”;».
Τοποθετήθηκε, πάντως, και τα το θέμα του Τζίμι Κίμελ λέγοντας «Όχι Κίμελ αποκλείεται. Εγώ είμαι ο μάρτυρας εδώ, υπάρχει χώρος μόνο για έναν σε αυτόν τον σταυρό και θα σου πω κάτι, η θέα από εδώ πάνω είναι φανταστική. Βλέπω και το σπίτι σου».
