Ας πρόσεχαν οι τεχνικοί της τηλεόρασης να μην ψήφιζαν τον ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα, όπως φέρεται να τους είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, θα χάσουν τις δουλειές τους.
Σύμφωνα λοιπόν με καταγγελία της «Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (ΕΤΙΤΑ)», ο Άδωνις λειτούργησε κάπως σαν κουκουλοφόρος. Και σε κάποια από τις… ελάχιστες τηλεοπτικές του εμφανίσεις, «έδειχνε με το δάχτυλο έναν προς έναν τους παριστάμενους τεχνικούς, λέγοντάς τους πως λόγω αυτού του γεγονότος, το κανάλι τους θα τους απολύσει». Το γεγονός δεν είναι άλλο από τη φορολόγηση των καναλιών στην οποία προχωράει η κυβέρνηση. Ο κ. Γεωργιάδης δεν θέλει να πληρώσουν οι καναλάρχες.
«Ο κύριος Γεωργιάδης δηλαδή μας απολύει δημοσίως την στιγμή που οι εργοδότες μας ούτε… νύξη δεν έχουν κάνει για το θέμα» λένε οι τεχνικοί στην ανακοίνωσή τους. «Έφθασε μάλιστα στο σημείο να μας τονίσει πως καλά να πάθουμε γιατί ψηφίσαμε όλοι ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στις τελευταίες εκλογές».
Σ’ αυτό το τελευταίο δεν έχει άδικο εδώ που τα λέμε. Α, όλα κι όλα…
