Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Λίγο μετά τις 10 το πρωί ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών πέρασε την πόρτα του υπουργείου Εξωτερικών, όπου συναντάται με τον Έλληνα ομόλογό του Γιώργο Γεραπετρίτη.

Όπως έχει ανακοινωθεί, μετά την κατ’ ιδίαν συνάντηση των δύο υπουργών θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών και στις 12:30 θα πραγματοποιηθούν κοινές δηλώσεις στον Τύπο. Στη συνέχεια θα παρατεθεί γεύμα εργασίας.

Οι δύο κορυφαίοι υπουργοί έσπευσαν να δώσουν το στίγμα με συνεντεύξεις που παραχώρησαν σε εφημερίδες μια ημέρα πριν από το ραντεβού. 

Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν συμφώνησαν ότι διαφωνούν, αλλά εκφράζουν αισιοδοξία και επιζητούν τη συνέχιση του διαλόγου (βλ. Φιντάν – Γεραπετρίτης: αισιοδοξούν, αλλά διαφωνούν).