Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

«Μέσα από την καθοριστική ενίσχυση του ΚΙΝ.ΑΛΛ, θα μπορέσουν να αναζητηθούν ψήφοι για να φτάσουμε στους 200 που απαιτούνται για την αλλαγή του εκλογικού νόμου» είπε η Φώφη Γεννηματά από τον Βόλο, ολοκληρώνοντας την περιοδεία της στην Θεσσαλία.

Φθάνοντας στον ναό της Ευαγγελίστριας και συνοδευόμενη από τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΙΝ.ΑΛΛ. στη Μαγνησία, η κ. Γεννηματά έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Έχουμε εξαιρετικά κρίσιμες εκλογές μπροστά μας. Οι Ελληνίδες κι οι Έλληνες έχουν σημαντικές αποφάσεις να πάρουν στην κάλπη. Όμως η πιο κρίσιμη ψήφος σε αυτές τις εκλογές για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού είναι η ψήφος στο ΚΙΝ.ΑΛΛ. γιατί μόνο εμείς μπορούμε να είμαστε προοδευτικό αντίβαρο στις συντηρητικές πολιτικές της ΝΔ.

Όμως η ψήφος στο ΚΙΝ.ΑΛΛ. είναι ψήφος για τη σταθερότητα γιατί εμείς μπορούμε να εγγυηθούμε σταθερότητα κι ομαλότητα στον τόπο. Η αυτοδυναμία του Μητσοτάκη δεν αρκεί από μόνη της για να αλλάξει η απλή αναλογική και να μην βρεθεί ποτέ η χώρα στον κίνδυνο ακυβερνησίας απαιτούνται στην επόμενη Βουλή 200 βουλευτές κι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την καθοριστική ενίσχυση του ΚΙΝ.ΑΛΛ..

Για να φύγει η χώρα μπροστά δε χρειάζεται άλλη πόλωση και διχασμό και κλίμα τοξικότητας. Χρειάζεται υπεύθυνη αντιπολίτευση. Ο ΣΥΡΙΖΑ που αποδοκιμάστηκε κι απογοήτευσε ως κυβέρνηση δεν μπορεί να παίξει αυτό τον καθοριστικό ρόλο ούτε στην αντιπολίτευση, τον έχουμε γνωρίσει. Ξέρουμε ότι θα είναι με τον Ρουβίκωνα παρά πόδα και η Ελλάδα θα καίγεται ξανά.

Μοναδική υπεύθυνη αντιπολίτευση μπορεί να ασκήσει το ΚΙΝ.ΑΛΛ. με πίστη στην εθνική συνεννόηση για όλα τα μεγάλα ζητήματα του τόπου. Έχουμε αποδείξει στην πράξη ότι βάζουμε το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό και θέλω να απευθυνθώ σε κάθε Έλληνα κι Ελληνίδα. Απογοητευτήκατε από τον ΣΥΡΙΖΑ, στραφήκατε στη ΝΔ γιατί θέλατε να φύγει το συντομότερο δυνατό ο Τσίπρας, τώρα επικαλούμαστε την λογική σας. Για την ψήφο που αποδυναμώνει καθοριστικά τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν αφήνει ανεξέλεγκτη την κυριαρχία της δεξιάς .

Μην απεμπολείτε την προοδευτική σας ταυτότητα, είναι η περηφάνια μας κι είναι πολύτιμη για το παρόν και το μέλλον του τόπου. Η λογική μπορεί να επιστρέψει στη χώρα με την ψήφο στο ΚΙΝ.ΑΛΛ.. Ερχόμαστε δυνατά Είμαστε έτοιμοι εμπιστευτείτε μας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ