Νέα ένταση μεταξύ του Νίκου Παππά και της Νέας Δημοκρατίας επικράτησε την Τετάρτη με αφορμή τα όσα είπε ο Δημήτρης Κοντομηνάς σε τηλεοπτική εκπομπή του Alpha.
Η αξιωματική αντιπολίτευση εξέδωσε ανακοίνωση υιοθετώντας τα όσα ισχυρίστηκε ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού καλώντας τον Νίκο Παππά να «ετοιμάσει την απολογία του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας».
Οι καταγγελίες του κ. Κοντομηνά επιβεβαιώνουν τη θέση της Νέας Δημοκρατίας για τον διαγωνισμό – παρωδία, για τις τηλεοπτικές άδειες του Υπουργού – καναλάρχη κ. Παππά.
Για όλα αυτά – και για πολλά άλλα – ο κ. Παππάς ας ετοιμάσει την απολογία του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, την προσεχή Παρασκευή.
«Δίνουν τη μάχη για τον αυτοδιασυρμό τους»
«Η Νέα Δημοκρατία δίνει με επιτυχία τη μάχη για το αυτοδιασυρμό της» ήταν η απάντηση του υπουργού Επικρατείας, ο οποίος προσθέτει ότι «δε χάνει την ευκαιρία να αναμασά όσα οι αποτυχόντες του διαγωνισμού εκστομίζουν εναντίον της κυβέρνησης».
«Η κυβέρνηση έχει ήδη εισπράξει τα 90 εκ της πρώτης δόσης από τις τηλεοπτικές άδειες. Καταλαβαίνουμε ότι αυτό τους εκθέτει, διότι σε ενάμιση χρόνο κάναμε ότι δεν έκαναν αυτοί σε 27. Για αυτά και για άλλα πολλά θα απολογηθούν. Κατά τα λοιπά ας περιμένουν την επόμενη κατηγορία καναλάρχη, για να εκδώσουν την επόμενη ανακοίνωσή τους» προσθέτει ο Νίκος Παππάς στην ανακοίνωσή του.
