Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Οι δημοτικές κινήσεις «Αλληλεγγύη Αγ. Αναργύρων-Καματερού», «Αλληλέγγυα Πόλη – Ιλιον» και η δημοτική κίνηση Αγίων Αναργύρων «Αλληλεγγύη, η δύναμή μας» καλούν όλους τους δημότες την Κυριακή 14 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί, στο πάρκο Τρίτση προκειμένου να συμμετάσχουν στον καθαρισμό του χώρου.

«Αρωγούς σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε και πρέπει να είναι οι δήμοι, ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αττικής, αλλά και το υπουργείο με την υλικοτεχνική και ουσιαστική τους στήριξη, αλλά και όλοι και όλες εμείς, οι δημότες, οι σύλλογοι, οι ομάδες, οι κάτοικοι, οι επισκέπτες αυτού του μοναδικού και μεγαλύτερου οργανωμένου πνεύμονα πρασίνου στην Αθήνα.

»Αναμένουμε επίσης την ανταπόκριση των προσκόπων, των οδηγών, των εθνοτοπικών και αθλητικών συλλόγων, των εθελοντικών ομάδων στην ενημέρωση και συμμετοχή των μελών τους που ξέρουμε ότι πονάνε για τη φύση, τους ανθρώπους και τον τόπο μας» αναφέρουν στην κοινή ανακοίνωσή τους οι δημοτικές κινήσεις.