Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Με το βλέμμα στραμμένο στο πακέτο των επιδοτήσεων, που διαμορφώνεται στα 400 εκατ. ευρώ για το σύνολο των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, η Wind ανακοίνωσε χθες την εμπορική αξιοποίηση του δικτύου οπτικών ινών που έχει αρχίσει να τοποθετεί σε διάφορα αστικά κέντρα της χώρας. Το επενδυτικό πρόγραμμα της εταιρείας ανέρχεται σε 500 εκατ. ευρώ.

Τα έργα έχουν ήδη ολοκληρωθεί στην Καλαμάτα, ενώ μέσα στο 2018 θα καλυφθούν επιλεγμένες περιοχές στην Αττική και τη Χαλκίδα.

Μέσα στο 2019 θα επεκταθούν στη Θεσσαλονίκη, τη Μακεδονία (Καβάλα, Κατερίνη, Ορεστιάδα, Δράμα και Πτολεμαΐδα), τη Θεσσαλία (Λάρισα, Καρδίτσα και Τρίκαλα), τη Στερεά Ελλάδα (Λαμία και Θήβα), την Πελοπόννησο (Κόρινθος, Τρίπολη, Πύργος και Σπάρτη), την Κρήτη (Χανιά, Ρέθυμνο και Σητεία) και τη Ρόδο.

«Αλλάζει τελείως η εμπειρία μας στη χρήση του σταθερού και internet», ανέφερε ο Αντώνης Τζωρτζάκης, γενικός διευθυντής σταθερής της Wind και ανακοίνωσε τις προσφορές της εταιρείας που διαμορφώνονται στα 42 ευρώ τον μήνα για ταχύτητες 100 Mbps, απεριόριστη χρήση internet και κλήσεις προς εθνικά σταθερά, καθώς και 1.500 λεπτά προς κινητά της ίδιας εταιρείας.

Με μηνιαίο πάγιο 62 ευρώ, ο συνδρομητής έχει 200 Mbps και έχει απεριόριστες κλήσεις προς όλα τα δίκτυα σταθερής και κινητής. Το τέλος ενεργοποίησης διαμορφώνεται στα 70 ευρώ.