Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Η Wilhelmsen Ship Management (WSM) εταιρεία του ομίλου Wilhelmsen, μία από τις μεγαλύτερες διαχειρίστριες εταιρείες πλοίων σε παγκόσμια κλίμακα, με χαρτοφυλάκιο που ξεπερνά τα 450 πλοία και τους 11.000 ναυτικούς, ανακοίνωσε την αλλαγή στη θέση του CEO μετά τη συνταξιοδότηση του Carl Schou, που διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος για 16 χρόνια. Ο Haakon Lenz, ο οποίος έως σήμερα είναι ο Chief Operating Officer της εταιρείας, θα αναλάβει τον ρόλο του CEO την 1η Ιανουαρίου 2025.

«Ήταν τιμή μου να ηγούμαι μιας τόσο ταλαντούχας και αφοσιωμένης ομάδας για σχεδόν δύο δεκαετίες. Η επιτυχία μας έχει τις ρίζες της σε μια ισχυρή ανθρωποκεντρική κουλτούρα και στη δέσμευσή μας να κάνουμε τα πράγματα με τον σωστό τρόπο. Είμαι βέβαιος ότι η εταιρεία θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της υπό την ηγεσία του Haakon Lenz» τόνισε ο Carl Schou.

Η WSM προσφέρει υπηρεσίες τεχνικής διαχείρισης καθώς επίσης και διαχείρισης πληρωμάτων για διαφορετικούς τύπους πλοίων όπως υγραεριοφόρα (LNG/LPG), πλοία τύπου Ro-Ro και PCC/PCTC, μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, κρουαζιερόπλοια και φορτηγά πλοία ξηρού φορτίου.