Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 39χρονου ναυτικού (Β’ Μηχανικός), μέλος του πληρώματος του φορτηγού πλοίου «LOUISA SCHULTE», σημαίας Σιγκαπούρης, ο οποίος αγνοείται από το πρωί της Τρίτης.

Για την εξαφάνιση του ναυτικού ενημερώθηκε το απόγευμα της Τρίτης το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος από τον πλοίαρχο του πλοίου και ενώ αυτό έπλεε στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά του ακρωτηρίου Ταίναρου, με 21 αλλοδαπούς πλήρωμα, προερχόμενο από Αίγυπτο για Κροατία.

Υπό τον συντονισμό του ΕΚΣΕΔ πραγματοποιούνται έρευνες από τρία περιπολικά σκάφη του Λιμενικού, ναυαγοσωστικό σκάφος του Λιμενικού, παραπλέοντα πλοία, καθώς και από ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού προς εντοπισμό του, αλλά με αρνητικά αποτελέσματα μέχρι στιγμής.