Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Άγνωστοι έριξαν μπογιές στο πολιτικό γραφείο της βουλευτού Χανίων, Σέβης Βολουδάκη, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με το zarpanews, στελέχη του γραφείου που έφτασαν το πρωί της Δευτέρας να ανοίξουν αντίκρισαν τις εικόνες βανδαλισμού στο γραφείο της βουλευτού.

Δεν καταγράφηκαν υλικές ζημιές εντός του γραφείου, ούτε συνθήματα, μόνο κόκκινη μπογιά απ’έξω.

«Τέτοιες ενέργειες ούτε θα με πτοήσουν, ούτε θα με ανησυχήσουν, ούτε θα με φιμώσουν», δήλωσε στο τοπικό μέσο η βουλευτής.

«Η δημοκρατία δεν φοβάται τη βία κι εγώ θα συνεχίσω να ακολουθώ τις ίδιες αρχές στις οποίες πιστεύω και να αγωνίζομαι για τους Χανιώτες», προσέθεσε.

ΝΔ: Καταδικάζουμε τους χθεσινούς βανδαλισμούς

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει τους χθεσινούς βανδαλισμούς στο γραφείο της βουλευτού Χανίων Σέβης Βολουδάκη και καλεί όλα τα κόμματα να πράξουν το ίδιο. Τα στελέχη μας δεν εκφοβίζονται ούτε πτοούνται από τέτοιου είδους ενέργειες θρασύδειλων τραμπούκων», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της.

ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζουμε την επίθεση

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία καταδικάζει την επίθεση στο πολιτικό γραφείο της βουλευτού της Ν.Δ. Σέβης Βολουδάκη, στα Χανιά», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Τέτοιες ενέργειες δεν προσφέρουν τίποτα στο μαζικό, ειρηνικό, λαϊκό κίνημα και ενισχύουν την καταστολή», υπογραμμίζει.