Μοιραίο τέλος βρήκε 64χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, η οποία αυτοκτόνησε πηδώντας από το διαμέρισμα του 6ου ορόφου της πολυκατοικίας που έμενε.
Σύμφωνα με τον τοπικό ενημερωτικό ιστότοπο Thestival.gr, η 64χρονη πήρε τηλέφωνο τον γιο της, ο οποίος ζει μόνιμα στο εξωτερικό και τον ενημέρωσε ότι πάει στο σπίτι τους για να αυτοκτονήσει. Έκλεισε το τηλέφωνο και έβαλε τέλος στη ζωή της.
«Συνέβη τόσο ξαφνικά, πίναμε καφέ και η γυναίκα έπεσε δίπλα μας», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας, η οποία καθόταν σε καφετέρια, μόλις 10 μέτρα δίπλα από το σημείο της πτώσης, την ώρα του συμβάντος και είδε την 64χρονη αιμόφυρτη στο πεζοδρόμιο.
Ο γιος της κάλεσε άμεσα φίλη και γειτόνισσα της 64χρονης για να την ενημερώσει για τις προθέσεις της μητέρας του, όμως ήταν αργά, καθώς η γυναίκα είχε πέσει ήδη από το μπαλκόνι, όπως αναφέρει η ίδια πηγή.
Στο σημείο έφτασαν άμεσα τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης. Παρά τις προσπάθειας των τραυματιοφορέων να την επαναφέρουν, η γυναίκα κατέληξε.
