Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της μυστηριώδους πτώσης μιας 35χρονης γυναίκας από την Αιθιοπία στο έδαφος από κλιμακοστάσιο τουριστικού καταλύματος στο κέντρο της Αθήνας, επί της οδού Κολοκοτρώνη. Μαρτυρίες ενοίκων, ηχητικό υλικό και τα πρώτα ευρήματα των Αρχών συνθέτουν εικόνα έντασης και πιθανής συμπλοκής πριν από την πτώση της γυναίκας στο κενό.

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν και στη συνέχεια συνέλαβαν έναν 45χρονο άνδρα πολίτη Ιταλίας, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο άνδρας είχε μισθώσει το ακίνητο μέσω πλατφόρμας βραχυχρόνιας μίσθωσης και είχε κανονίσει συνάντηση με τη γυναίκα, πολίτη Αιθιοπίας, μέσω εφαρμογής γνωριμιών.

Τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ.

Ηχητικό ντοκουμέντο που έχει στη διάθεσή της η δημόσια τηλεόραση καταγράφει έντονο διαπληκτισμό, ο οποίος σταδιακά υποχωρεί. Λίγο αργότερα ακούγονται ανδρικές φωνές σε χαμηλότερο τόνο και στη συνέχεια ένας δυνατός θόρυβος, που παραπέμπει σε σπάσιμο τζαμιού.

Λίγα λεπτά μετά, η γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε στενό σημείο του ακάλυπτου χώρου, έχοντας πέσει από ύψος ανάμεσα στον τρίτο και τον τέταρτο όροφο.

Τόσο στη σορό της 30χρονης όσο και στο σώμα του 45χρονου έχουν διαπιστωθεί εκδορές και αμυχές.

«Δεν ξέρω τι έγινε αφού βγήκε από το διαμέρισμα»

Το ενδιαφέρον των ερευνητών στρέφεται τόσο στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου όσο και στο κλιμακοστάσιο προς τον τέταρτο όροφο, από το οποίο εκτιμάται ότι έγινε η πτώση. Ιδιαίτερη σημασία αποδίδεται σε σπασμένο τζάμι ανάμεσα στους δύο ορόφους, πάνω στο οποίο εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος. Αίματα βρέθηκαν επίσης σε κοινόχρηστους χώρους και διαδρόμους της πολυκατοικίας, γεγονός που ενισχύει το ενδεχόμενο να είχε προηγηθεί πάλη.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο κατάλυμα, ο Ιταλός ένοικος δεν άνοιξε αμέσως την πόρτα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση του ιδιοκτήτη για να αποκτήσουν πρόσβαση και να προχωρήσουν στην προσαγωγή του. Ο 45χρονος καταθέτοντας φέρεται να υποστήριξε πως ζήτησε από τη γυναίκα να αποχωρήσει από το διαμέρισμα και πως δεν γνωρίζει τι της συνέβη μετά την έξοδό της από αυτό. Ανέφερε επίσης πως άκουσε θόρυβο από σπάσιμο τζαμιού και πως δεν γνωρίζει πώς η γυναίκα κατέληξε νεκρή στον ακάλυπτο χώρο. Ο συλληφθείς ανακρίνεται και σχηματίζεται δικογραφία με βάση όλα τα διαθέσιμα στοιχεία.

Κομβικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης αναμένεται να διαδραματίσει η ιατροδικαστική εξέταση, η οποία θα κρίνει αν ο θάνατος της 30χρονης προήλθε αποκλειστικά από την πτώση ή αν υπήρξαν προγενέστερα τραύματα που συνέβαλαν στο μοιραίο.