Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Επίθεση με μαχαίρι φαίνεται να δέχθηκαν δύο έφηβοι ηλικίας 15 και 16 ετών στο Αγρίνιο, σύμφωνα με δημοσίευμα του τοπικού μέσου nafpaktianews.gr.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο, όπου βρίσκονταν ο 16χρονος με τον 15χρονο φίλο του, όταν δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από συμμαθητή τους ο οποίος πηγαίνει στο ίδιο σχολείο με αυτούς, όπως αναφέρει ο πατέρας του 16χρονου σε ηχητικό ντοκουμέντο τηλεφωνικής κλήσης.

Σύμφωνα με το nafpaktianews.gr, o δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε μαχαίρι τύπου «πεταλούδα», με αποτέλεσμα να τραυματίσει  τον 16χρονο ο οποίος για να σωθεί έτρεξε σε παρακείμενη καφετέρια και κρύφτηκε με τον φίλο του στην τουαλέτα όπου περίμεναν να έρθει η αστυνομία.

Σε δηλώσεις του, μεταξύ άλλων, ο πατέρας του 16χρονου ανέφερε πως από τύχη το μαχαίρι δεν βρήκε το γιο του σε κάποιο ζωτικό σημείο: «Θα μπορούσε να είχε βρει αρτηρία ο δράστης και τώρα το παιδί μου να ήταν νεκρό από αιμορραγία. Δεν μπορεί να συνεχίζονται αυτές οι επιθέσεις με μαχαίρι, κάποιος θα πρέπει να παρέμβει και να μπει ένα τέλος σε όλα αυτά τα δολοφονικά περιστατικά».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πατέρας του 16χρονου, βίντεο από το nafpaktianews.gr.

Το ηχητικό ντοκουμέντο με την τηλεφωνική μαρτυρία του πατέρα του 16χρονου στο nafpaktianews.gr.