Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Μία… selfie ήταν ο λόγος που κινδύνευσε η ζωή του 22χρονου Αμερικανού στη Ζάκυνθο, ο οποίος έπεσε από ύψος περίπου 10 μέτρων στην περιοχή του Ναυαγίου με αποτέλεσμα να στηθεί επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τη διάσωσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο νεαρός πέρασε από τα κάγκελα που υπάρχουν στο σημείο, αψηφώντας τις απαγορευτικές πινακίδες, και βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού για να τραβήξει τη φωτογραφία.

Στην προσπάθειά του να βρει την καλύτερη…γωνία για τη λήψη, γλίστρησε και έπεσε στον γκρεμό. Στάθηκε, ωστόσο, τυχερός καθώς «σκάλωσε» στα πρώτα δέκα μέτρα του γκρεμού, που έχει ύψος 300 μέτρων. Κατά την πτώση, του έφυγε το κινητό, το οποίο όμως βρέθηκε σε έναν βράχο σε ελάχιστη απόσταση από τον ίδιο.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο νεαρός διατήρησε την ψυχραιμία του και κατάφερε να πιάσει το κινητό του και να ειδοποιήσει τις Αρχές.

Παρά την περιπέτειά του, ο 22χρονος κατάφερε να βγάλει τη selfie.