Διπλό στόχο πέτυχε ο Άρης στο «Κλ. Βικελίδης». Επικράτησε του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 3-0, διατηρώντας διαφορά 7 βαθμών από τον δεύτερο Νέστο Χρυσούπολης και παράλληλα κατάφερε να στείλει έμπρακτα το μήνυμα στήριξης στον βετεράνο άσο, Νίκο Κυζερίδη.
Κόπηκαν 2600 εισιτήρια, τα έσοδα των οποίων θα πάνε για να στηρίξουν τον αγώνα που κάνει για να αντιμετωπίσει τη σοβαρή ασθένεια που τον ταλαιπωρεί.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, τη δουλειά την έκανε και πάλι ο Αντώνης Καπνίδης που σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ. Στο 35΄με ωραίο πλασέ, μετά από όμορφη προσπάθεια και πάσα του Ντούνη (κι αφού τρία λεπτά πριν ο Τάτος με φάουλ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, όπως είχε κάνει και ο Ντούνης στην αρχή του αγώνα) και στο 72΄όταν έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από φάουλ και πάλι του Τάτου. Το τελικό 3-0 έγινε στις καθυστερήσεις από τον Κυβερλίδη.
Νωρίτερα, έκανε το ντεμπούτο του φέτος ο Σέρχιο Κόκε που αποθεώθηκε από τους οπαδούς.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Άρης: Σιδεράκης, Καλογέρης, Τσουμάνης, Ρόβας (82΄Κόκε), Μελισσάς, Ιντζίδης, Πόι, Καζναφέρης, Καπνίδης (79΄Κυβελίδης), Τάτος, Ντούνης (75΄Ν΄Λουντούλου)
Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Δούπας, Τσορμπατζίδης, Πελτέκης (79΄Σκαρλάτος), Τορομανίδης (79΄Χελιδόνης), Γωνιάδης, Τσέκος, Μαμούτ (68΄Ερκάν)
