Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ακόμη… σκοράρει ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο, καθώς, μετά από επιβλητική εμφάνιση, κατάφερε να περάσει με 0-5 από μία από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος.

Ο Παναιτωλικός είναι μία από τις ομάδες που έχει διαγράψει πολύ καλή πορεία στη φετινή Super League και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εκτιμούσαν ότι το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό δεν θα είναι καθόλου εύκολο.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, όμως, εμφανίστηκε πολύ ανώτερη, πήρε από νωρίς τα ηνία του αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί με τον Γιώργο Μασούρα μόλις στο ένατο λεπτό.

Παρά την κυριαρχία του Ολυμπιακού στο γήπεδο, ο Παναιτωλικός δεν κλείστηκε και διεκδίκησε με αξιώσει να φτάσει στην ισοφάριση, όμως οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-1.

Στο δεύτερο μέρος, όμως, με μπροστάρηδες τους Φορτούνη και Ποντένσε οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καταιγιστικοί, πέτυχαν τέσσερα γκολ και θα μπορούσαν να σκοράρουν κι άλλα. Ο Χασάν στο 50′ έκανε το 0-2, με τους Γκιγιέρμε (61′) και Καμαρά (70′) να δίνουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Ολυμπιακού. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί στο 78′.

Με αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός χάλασε τις… σκέψεις του ΠΑΟΚ για φιέστα.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Λιάβας, Μαλής, Τσοκάνης ( 38′ Μαρινάκης), Αμαράλ, Τσιγγάρας, Μάρκος Πάουλο, Λουσέρο (53′ Μπαϊροβιτς), Μανά, Ντίας (69′ Ντουάρτε), Μάζουρεκ 

Ολυμπιακός: Σα, Ομάρ, Μεριά, Σισέ, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (66′ Μπουχαλάκης), Γκιγέρμε, Φορτούνης, Μασούρας (60′ Ντίας), Ποντένσε, Χασάν (71′ Σολδάνο)  

Όλοι δυσαρεστημένοι στην Τρίπολη

Νωρίτερα Αστέρας Τρίπολης και Λεβαδειακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο μεταξύ τους ματς, ένα αποτέλεσμα που βυθίζει τους Βοιωτούς, αλλά αγχώνει και τους Αρκάδες.

Παρά την υπεροχή του ο Αστέρας Τρίπολης δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη και πλέον βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη θέση που οδηγεί σε μπαράζ για παραμονή στην Super League.

Στον αντίποδα, ο Λεβαδειακός, με τρεις αγωνιστικές να μένουν, μάλλον ελπίζει σε κάποιο θαύμα για την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία. 

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Φερνάντεζ (73’ Αραβίδης), Μουνάφο, Βαλιέντε, Καλτσάς, Ρόλε (58’ Τσιλιανίδης), Κυριακόπουλος (68’ Τασουλής), Μανιάς. 

Λεβαδεριακός: Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Λιάγκας, Αντιλέχου, Ντιόγκο, Καραχάλιος, Μητρόπουλος (83’ Όμο), Γιακουμάκης (70’ Σαβαντογκό), Νίκας, Χατζηλάμπρος, Μαρκόβσκι (86’ Ζησόπουλος).