Αήττητη συνεχίζει την πορεία της στη Football League η ΑΕΚ που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, σε έναν αγώνα που είχε αρκετή ένταση, αποβολές και επεισόδια.
Στα αγωνιστικά, ο Απόλλωνας εκμεταλλεύτηκε το πλεονέκτημα που είχε από την αποβολή του Πλατέλλα στο 23ο λεπτό και πήρε προβάδισμα στο 29′ με κεφαλιά του Κοτσώνη.
Ωστόσο, ο «δικέφαλος» με ένα -αμφισβητούμενο- πέναλτι που κέρδισε ο Αραβίδης και εκτέλεσε εύστοχα ο Μάνταλος, πήρε το βαθμό της ισοπαλίας, ενώ είχε και δοκάρι με τον Μπρέσεβιτς στο φινάλε.
Οι «κιτρινόμαυροι» τελείωσαν τον αγώνα με 9 παίκτες, καθώς στο 87ο λεπτό ο Μάνταλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Αυτό που προκάλεσε αρνητική εντύπωση ήταν τα επεισόδια που σημειώθηκαν στις εξέδρες, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, όταν οπαδοί της ΑΕΚ έφυγαν από τις θέσεις τους και κινήθηκαν απειλητικά προς τους οπαδούς των γηπεδούχων.
Απόλλων Σμύρνης (Α. Βοσνιάδης): Πίτκας, Χατζηζήσης, Γκόλιας, Κοτσώνης, Κύργιας, Ηρακλής (81’ Χατζής), Καραδέμητρος, Λαγός (58’ Πινέιρο), Βάντερσον, Φαρινόλα, Ανγκούλο (72’ Τζιώρας).
ΑΕΚ (Τρ. Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος (58’ Μπρέσεβιτς), Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Μάνταλος, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα (91’ Ρόβας), Αραβίδης.
