Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ από το απόγευμα της Τετάρτης αφού ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, υπέγραψε τελικά την υψομετρική μελέτη για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η αρμοδιότητα είχε περάσει στο δικό του υπουργείο, μετά από την νομοθετική ρύθμιση της κυβέρνησης, που την πήρε από τον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας.

Μάλιστα, με ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, η κατασκευαστική εταιρεία του γηπέδου «Δικέφαλος 1924 Α.Ε», αφού ευχαριστεί τον Χρήστο Σπίρτζη, μιλάει για ζήτημα ημερών όσον αφορά την έκδοση της οικοδομικής άδειας και αναφέρει πως ήδη συνεργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση με το ΥΠΕΝ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕYΑΣΤΙΚΗ 1924 ΑΕ ανακοινώνει ότι πριν από λίγο ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστος Σπίρτζης υπέγραψε την υψομετρική μελέτη, της οποίας η έγκριση ταλαιπώρησε για τόσο καιρό τον κόσμο της ΑΕΚ και αποτελούσε το τελευταίο εμπόδιο για την έναρξη της κατασκευής του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες της προς τον κ. Σπίρτζη, ο οποίος μέσα σε χρόνο ρεκόρ – από την με τη συντριπτική πλειοψηφία της Βουλής των Ελλήνων ψήφιση της σχετικής νομοθετικής ρύθμισης- ετοίμασε, με τη συνδρομή φυσικά των αρμόδιων υπηρεσιών του Υπουργείου, τη σχετική μελέτη ανοίγοντας διάπλατα το δρόμο για την έκδοση της οικοδομικής άδειας για το Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού «Αγιά Σοφιά».

Η ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕYΑΣΤΙΚΗ 1924 ΑΕ αλλά και σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ οφείλουν επίσης ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου, στους Διευθυντές των αρμοδίων υπηρεσιών, αλλά και σε όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες, γιατί με μεθοδική δουλειά και σεβόμενοι απόλυτα τις κατευθύνσεις του Νόμου, μελέτησαν το ζήτημα σε όλες του τις λεπτομέρειες και ενέκριναν τη μελέτη.

Η ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕYΑΣΤΙΚΗ 1924 ΑΕ συνεργάζεται ήδη χωρίς την παραμικρή χρονοτριβή με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την έκδοση της οικοδομικής άδειας του γηπέδου που αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες ημέρες, προκειμένου άμεσα να ξεκινήσουν τα έργα.

Ενας εξοντωτικά δύσκολος, αλλά δίκαιος αγώνας, για την εκπλήρωση του μεγαλύτερου ονείρου του κόσμου της ΑΕΚ φτάνει πλέον στη δικαίωσή του».