Τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα του Άρη στη Football League, έφεραν σε αδιέξοδο τη συνεργασία των «κιτρίνων» με τον Νίκο Αναστόπουλο.
Έτσι, φτάσαμε στην επίσημη ανακοίνωση λύσης συνεργασίας που δημοσιοποιήθηκε ως εξής: «Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Αναστόπουλο και τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στο μέλλον».
Ο Θόδωρος Καρυπίδης που, όπως δήλωσε, δεν ήθελε να χωρίσει με τον αλενατόρε, βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή και οι πληροφορίες δίνουν τον Τραϊανό Δέλλα ως μεγάλο φαβορί. Παράλληλα, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Άρης, ο πρόεδρος της έδωσε σύνθημα αντεπίθεσης:
«Ο δεύτερος γύρος ξεκινάει και ήρθε η ώρα να αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία. Γιατί είμαστε. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν πλέον για κανέναν. Και πρωτίστως για τους παίκτες. Ήρθε η ώρα να αναλάβουν τους ευθύνες τους και να επιβεβαιώσουν μέσα στο γήπεδο ότι είναι οι καλύτεροι. Αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Καρδίτσα περιμένω να δείξουν την αξία τους και να μην δώσουν ξανά δικαιώματα. Θέλω μόνο νίκες μέχρι το τέλος για να πετύχουμε τον στόχο μας».
