«Δε συμμετέχουμε σε πραξικόπημα» ανέφερε ο ένας εκ των δύο ισχυρών ανδρών της ΚΑΕ Ολυμπιακός από τα γραφεία του ΕΣΑΚΕ με τη διοργανώτρια αρχή να προκρίνει την άμεση έναρξη των αγώνων (playoffs) το ερχόμενο Σαβατοκύριακο.
Οι ερυθρόλευκοι διαμαρτύρονται καθώς εκκρεμεί η προσφυγή για παράνομη/αντικανονική κλήρωση των διαιτητών της 26ης αγωνιστικής.
Με τη νομική σύμβουλο του ΕΣΑΚΕ, να ισχυρίζεται (σ.σ. στην προηγούμενη συνεδρίαση) πως δεν γίνεται να αρχίσουν τα play offs όσο εκκρεμεί η απόφαση του ΑΣΕΑΔ, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου:
«Συμμετείχαμε στη συζήτηση, αλλά τώρα αγνοούν τις δικαστικές αποφάσεις. Άλλα έλεγε η ίδια νομική σύμβουλος πριν από μερικές μέρες, άλλα λέει τώρα. Ας ξεκινήσουν μόνοι τους τα playoffs» δήλωσε, αφήνοντας να εννοηθεί πως η ομάδα του Πειραιά δεν θα «κατέβει» στον αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό.
«Υπήρξαν ψύχραιμες φωνές όπως του κυρίου Αγγελόπουλου που προσπάθησε ή του κυρίου Γουλιέλμου αλλά οι υπόλοιποι μέσα, κυρίως η πλευρά του Παναθηναϊκού τους αγνοούν. Πάνε να κάνουν πραξικόπημα! Να ορίσουν αγωνιστική ενώ εκκρεμεί δικαστική απόφαση! Είναι υπεύθυνοι των πράξεών τους…» κατέληξε ο Παν. Αγγελόπουλος εκφράζοντας την ενόχληση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ για όσα εξελίσσονται.
