Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Αποφασισμένος να τραβήξει στα άκρα την κόντρα του με την Ευρωλίγκα φαίνεται ότι είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Δυσαρεστημένος ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού Παναθηναϊκού από το γεγονός ότι μετά την έφεση που άσκησε κατά της απόφασης για 12μηνο αποκλεισμό του, η ποινή του δεν «έπεσε» αλλά μειώθηκε σε 5 μήνες, συν πρόστιμο 60 χιλιάδες ευρώ, άρχισε από χθες να διοχετεύει την πληροφορία ότι δεν είναι διατεθειμένος να πειθαρχήσει.

Τουναντίον σκέφτεται πολύ σοβαρά να δώσει το «παρών», όχι μόνο αύριο στο ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι εναντίον του Ολυμπιακού, αλλά και στα υπόλοιπα έξι ματς που θα απομένουν (εντός ή εκτός) μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. 

Οι πληροφορίες λένε ότι το καταστατικό του συνεταιρισμού, του οποίου ομότιμος συμμέτοχος είναι ο Παναθηναϊκός, για την περίπτωση μη συμμόρφωσης, προβλέπει νέες αυστηρότερες ποινές κατά του φυσικού προσώπου που δεν πειθαρχεί στις αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων.

Ωστόσο, αν η κατάσταση ξεφύγει, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν ειδικές περιπτώσεις οι οποίες παρέχουν τη δυνατότητα στην Ευρωλίγκα της τιμωρίας και του συλλόγου, με ποινές που ξεκινούν από την τιμωρία της έδρας και μπορούν να φτάσουν ώς τον μηδενισμό και την αφαίρεση βαθμών.

Κι αυτά είναι άρθρα τα οποία έχουν συνυπογράψει όλες οι ομάδες οι οποίες μετέχουν στην ευρωπαϊκή λίγκα, μεταξύ των οποίων και ο Παναθηναϊκός. 

Το πιο ανησυχητικό είναι πως ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εμφανίζει την κόντρα του ως προσωπική με τον CEO της διοργάνωσης, τον Τζόρντι Μπερτομέου, ο οποίος είναι υπάλληλος, προφανώς δεν λαμβάνει υπόψη του ότι ο Ισπανός δεν μπορεί να λειτουργεί χωρίς να έχει την κάλυψη βασικών μετόχων-ιδιοκτητών μεγάλων ομάδων, οι οποίοι θεωρούν ότι το αφεντικό του Παναθηναϊκού έχει ξεπεράσει τα όρια. 

Παρεμπιπτόντως, με τιμωρία κινδυνεύουν και οι ομάδες που, ως γηπεδούχοι, θα επιτρέψουν στον Δ. Γιαννακόπουλο να μπει και να παρακολουθήσει τον αγώνα, αφού, επί τούτου, η φωτογραφία του έχει σταλεί σε όλες.

Μετά το αυριανό ματς ακολουθεί παιχνίδι στη Μαδρίτη (Ρεάλ) και μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου οι «πράσινοι» θα πάνε σε Μάλαγα, Μακάμπι και Αρμάνι.