Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Τέλος στο νικηφόρο σερί του Ολυμπιακού στην Euroleague έδωσε η Μπάμπεργκ, η οποία υπέταξε στην έδρα της την ελληνική ομάδα με σκορ 67-65.

Αυτή ήταν η τρίτη ήττα του Ολυμπιακού στη διοργάνωση, με το ρεκόρ του πλέον να διαμορφώνεται στο 9-3 (νίκες – ήττες). Για την Μπάμπεργκ, αυτή ήταν η 6η νίκη της (ρεκόρ: 6-6).

Ο Ολυμπιακός έλεγχε τον αγώνα μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο, συντηρώντας μία διαφορά που έφτασε και σε διψήφιο αριθμό.

Ωστόσο, στο δ’ δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι εξαπέλυσαν την τελική τους αντεπίθεση με την ελληνική ομάδα να κολλάει επιθετικά: είναι χαρακτηριστικό ότι στην περίοδο αυτή έβαλε μόλις 7 πόντους.

Πρώτος σκόρερ για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης με 12 πόντους (4/8 δίποντα) και 7 ριμπάουντ, ενώ ο Βασίλης Σπανούλης σημείωσε 11 πόντους.  

Τα δεκάλεπτα: 15-14, 32-40, 50-58, 67-65.