Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Η εθνική ομάδα των γυναικών αναδείχθηκε ως η τέταρτη καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, μετά την ήττα που γνώρισε από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Βελγίου με 78-45, στον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Πράγας.  

Εκτός από το Βέλγιο, η εθνική μας είχε να αντιμετωπίσει και τη δική της κακή απόδοση: το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν άστοχο στην επίθεση, ενώ και η άμυνά μας -το ισχυρό όπλο σε άλλους αγώνες- δεν λειτούργησε σωστά σε αυτό το παιχνίδι.

Η ομάδα μας έχασε την επαφή με το σκορ στο τελευταίο 6λεπτο, δείχνοντας να μένει από δυνάμεις, λόγω της υπερπροσπάθειας που είχε προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες.

Χωρίς μετάλλιο έμεινε η εθνική γυναικών

Έτσι, η Ελλάδα έμεινε χωρίς μετάλλιο όμως αναγνωρίστηκε η πολύ καλή παρουσία της στους αγώνες, με ένα πολύ δυνατό χειροκρότημα στο τέλος, παρά την ευρεία ήττα. 

Tα δεκάλεπτα: 24-15, 40-29, 61-36, 78-45.