Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ακόμη δεν έχει καταλαγιάσει ο θόρυβος που προκλήθηκε στο Μεξικό μετά τις αποκαλύψεις του περιοδικού «TV Notas» για πάρτι που έκαναν οκτώ διεθνείς με 30 πόρνες σε βίλα στο Λας Λόμας ντε Τσαπουλτεπέκ πριν από περίπου μία εβδομάδα.

Για συμμετοχή στο πάρτι είχαν κατηγορηθεί οι Γκιγιέρμο Οτσόα, τα αδέλφια (Χόναταν και Χιοβάνι) Ντος Σάντος, Μάρκο Φαμπιάν, Κάρλος Σαλσέδο, Έκτορ Ερέρα, Ραούλ Χιμένες και Χεσούς Γκαγιάρδο, και χθες o Χαβιέ Ερνάντεθ προσπάθησε μέσω facebook να ρίξει τους τόνους σημειώνοντας ότι ήταν ένα πάρτι για τα γενέθλια του, χωρίς να υπάρχουν πόρνες. 

«Ήταν μία μάζωξη για τα γενέθλια μου και εκμεταλλευτήκαμε το ρεπό που είχαμε. Συμμετείχε όλη η ομάδα εκτός από τον τερματοφύλακα Χέσους Κορόνα. Δεν υπήρχαν πόρνες και είναι προσβολή για τους καλεσμένους μας τα όσα λέγονται. Δεν κάναμε κάτι κακό, αλλά σίγουρα δεν θα το επαναλαμβάναμε», σημείωσε ο άσος της Γουέστ Χαμ που εξήγησε ότι οι παίκτες της Εθνικής  πήγαν χωρίς τις συζύγους και τις φίλες τους, στο πάρτι. 

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Χουάν Κάρλος Οσόριο, υποδέχθηκε με ιδιαίτερη ικανοποίηση την δημόσια τοποθέτηση του Ερνάντες (που δεν είχε αναφερθεί ποτέ στους συμμετέχοντες). «Νομίζω ότι το γεγονός πως ξεκαθάρισε την κατάσταση βοήθησε πολύ την ομάδα», σημείωσε.