Μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Εθνικό Αγιονερίου, ο Άρης φλέρταρε με την ήττα στο Λαγκαδά, αφού βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στον αγώνα με την ΑΠΕ. Τελικά κέρδισε με 3-2 μετά από ένα συναρπαστικό δεύτερο μέρος. Ο Άρης έχασε κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, αλλά βρέθηκε να χάνει από πέναλτι που εκτέλεσε για τους γηπεδούχους ο Πολίτης στο 37΄.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, στο 46΄ ο Άρης ισοφάρισε με τον Τάτο, αλλά στο 63΄ σε αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Ντούνγκα έκανε το 2-1. Ο Καπνίδης στο 68΄ έκανε με προβολή το 2-2 και οκτώ λεπτά αργότερα η ομάδα του Αναστόπουλου έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μελισσά. Τελικά, στο 87΄ο Κυβελίδης με κεφαλιά έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΕ Λαγκαδά: Καλογεράκης, Λεμονής, Ντόσης, Σακαλής, Καραμανλής, Παναγιωτούδης, Ντούγκα, Καρασταύρου, Κρυστάλλης (85΄Κράββαρης), Πολίτης, Ξανθόπουλος (75΄Τσερκέζης)
Αρης: Σιδεράκης, Καζναφέρης, Μελισσάς, Ιντζίδης, Γεωργιάδης (72΄Κυβελίδης), Καλογέρης, Τάτος, Πόι (60΄Βουτσιάς), Ντούνης (46΄Ν΄Λουντούλου), Κόκε, Καπνίδης
