Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Πολύ πρόωρα αποχαιρέτισε ένα από τα κορυφαία τουρνουά τένις ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας ηττήθηκε με 3-1 σετ από τον Θανάση Κοκκινάκη, σε αγώνα για τον α’ γύρο του US Open, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια. Με εξαίρεση το 2ο σετ, όταν παρουσιάστηκε βελτιωμένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς ακολουθούσε μέχρι τα… μισά κάθε σετ και εν συνεχεία έχανε τη συγκέντρωσή του. Κι αφού είχε κάνει το 1-1 και έχασε το 3ο σετ, στο 4ο και τελευταίο σετ βρέθηκε από το υπέρ του 5-4 να χάνει με 5-7. 

Τα σετ: 7-6, 4-6, 6-3, 7-5.

Έτσι, το Νο 86 στην παγκόσμια κατάταξη υπέταξε το Νο 11 σε τέσσερα σετ διάρκειας 3 ωρών και 54 λεπτών.  Αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη του Θ. Κοκκινάκη (που γεννήθηκε στην Αδελαΐδα από Έλληνες γονείς) σε επίπεδο Grand Slam.

Σημειώνεται ότι δύο τενίστες είχαν μονομαχήσει στο παρελθόν, στο πλαίσιο του 2ου γύρο του Australian Open, με τον Τσιτσιπά να επικρατεί δύσκολα με 3-2 σετ. 

Όσο για τον Έλληνα τενίστα, συνέχισε το σερί των απογοητευτικών εμφανίσεων και των ηττών από θεωρητικά χαμηλότερης δυναμικότητας αντιπάλους, προβληματίζοντας τους οπαδούς του.