Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Χωρίς να δυσκολευθεί ιδιαίτερα, ο Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς συνέχισε τη νικηφόρα διαδρομή του στο διάσημο τουρνουά τένις του Παρισιού, Ρολάν Γκαρός. Ο Τσιτσιπάς επικράτησε με 3-0 σετ του 24χρονου Ισπανού Πέδρο Μαρτίνεθ, ο οποίος είναι Νο 103 στον κόσμο. 

Ο Έλληνας πρωταθλητής επιβλήθηκε με 6-3, 6-4, 6-3 και πέρασε στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης. Υπενθυμίζεται ότι στο ματς του πρώτου γύρου, ο Τσιτσιπάς αντιμετώπισε τον Γάλλο Ζερεμί Σαρντί επίσης με 3-0 σετ (7-6, 6-3, 6-1).

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a11hkelc8h9r&playlistId=v-cbta36rp0agh-se

Σε κάθε περίπτωση, ο Τσιτσιπάς φαίνεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, με τον ίδιο να έχει δηλώσει ότι θέλει να κάνει την έκπληξη σε αυτό το τουρνουά, δηλαδή να φτάσει στην κατάκτησή του.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a11hkelc8h9r&playlistId=v-cbt9r6og9t81-se