Mέχρι τις 3 Ιουνίου συνεχίζεται στο Θέατρο «Μεταξουργείο» η παράσταση το «Ατσάλι» με την Νάντια Φώσκολου στη σε σκηνοθεσία και τη Γιασεμί Κηλαηδόνη στον πρωταγωνιστικό ρόλο της ισοβίτισσας μάνας, Φέης.
Τι μπορεί να οδηγήσει μια γυναίκα στο φόνο; Τι μπορεί να οδηγήσει μια γυναίκα να σκοτώσει τον άντρα της; Μπορεί μια κόρη να κατανοήσει και να συγχωρέσει τη μάνα της για το φόνο του πατέρα της; Αυτά είναι τα ερωτήματα, στα οποία προσπαθεί να απαντήσει η συγγραφέας Rona Munro στο έργο της. Η απάντηση δεν είναι πάντα ούτε εύκολη ούτε η αναμενόμενη.
Παίζουν οι Γιασεμί Κηλαηδόνη, Κατερίνα Παπαδάκη, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Ασπασία Μπατατόλη. Μετάφραση: Χριστίνα Μπάμπου-Παγκουρέλη, σκηνοθεσία: Νάντια Φώσκολου, σκηνογραφία: Αλέγια Παπαγεωργίου, ενδυματολόγος: Βασιλική Σύρμα, φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα, μουσική επιμέλεια: Γιάννης Καραγιάννης, βοηθός Σκηνοθέτη: Σίμος Στυλιανού
Info: Ακαδήμου 14 & Κεραμεικού, τηλ 210-5234382, www.metaxourgeiotheatre.gr
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 20:00
Διάρκεια: 105’ (χωρίς διάλειμμα). Τιμές εισιτηρίων: 12 € (γενική είσοδος), 10 € μειωμένο (φοιτητές, άνεργοι, συνταξιούχοι άνω των 65 ετών, πολύτεκνοι)
Προπώληση μέσω Viva έως τις 30/4: 8 €. Link προπώλησης: https://bit.ly/3uDQcBp
