Έχει αποδείξει ότι είναι ένας από τους πιο ξεχωριστούς και ενδιαφέροντες σκηνοθέτες της γενιάς του, ενώ έχει διαπρέψει και στον κόσμο των animation με τον «Φανταστικό Κύριο Φοξ». Τώρα ο Γουές Άντερσον επιστρέφει με καινούρια ταινία animation, η οποία θα έχει τετράποδους «ήρωες».
«Είμαι εδώ σήμερα για να ανακοινώσω το ξεκίνημα της νέας μου ταινίας» αναφέρει ο Γουές Άντερσον στο… αμήχανο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα.
Ο τίτλος είναι «Isle of Dogs», θα είναι ταινία κινουμένων σχεδίων και θα έχει πρωταγωνιστές πολλά… σκυλιά.
Σε ένα από αυτά, τον πρωταγωνιστή Ρεξ, θα δανείσει τη φωνή του ο Έντουαρντ Νόρτον, ο οποίος εμφανίζεται με χιουμοριστικό τρόπο στο βίντεο.
Το καστ, πάντως, προκαλεί, καθώς σε αυτό συμπεριλαμβάνονται πολλά μεγάλα ονόματα όπως: Μπράιαν Κράνστον, Μπιλ Μάρεϊ, Τζεφ Γκόλντμπλουμ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Τίλντ Σουίντον, Χάρβεϊ Καϊτέλ, Φράνσις Μακ Ντόρμαντ και τη Γιόκο Όνο.
