Πως θα χαρακτηρίζατε τις διορθωτικές κινήσεις του πρωθυπουργού; Όπως το λέει ο τίτλος «Μερεμέτια σ’ ένα μέγαρο που καταρρέει».
Λίγες ώρες πέρασαν από τη θύελλα με τις δικογραφίες και ο άνθρωπος που δεν γνωρίζει τι γίνεται στην αυλή του, ο αρχηγός που απλώς παρίσταται και χαιρετίζει, ο επικεφαλής μιας κυβέρνησης που βυθίζεται στα σκάνδαλα, έβαλε υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης τον βουλευτή που ήταν στην Εξεταστική Επιτροπή και εξέφρασε την άποψη μετά το κλείσιμο των εργασιών της ότι για το σκάνδαλο ευθύνεται η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και οι πράσινες ακρίδες.
Τόσο ευθύς, τόσο αντικειμενικός, τόσο δίκαιος. Αυτός ο τύπος λοιπόν θα αναλάβει να διαχειριστεί έναν τομέα όπου οι γαλάζιες ακρίδες σε συνεργασία με τους γαλάζιους υπουργούς και τους γαλάζιους βουλευτές, έκαναν επί χρόνια πάρτι με τους κοινοτικούς πόρους. Αυτός ο τύπος λοιπόν θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις νέες δικογραφίες που θα έρθουν και κατά πάσα πιθανότητα, για να μην πω βεβαιότητα, θα αφορούν γαλάζια στελέχη, γαλάζιους κομματάρχες, γαλάζιους οπαδούς.
Ο αρχηγός της παράταξης έκανε μια εξαιρετική επιλογή. Διαλυμένος από το μίσος για τους αντιπάλους του και τυφλωμένος από το πάθος για την εξουσία, με άδειο βλέμμα πορεύεται προς την πανωλεθρία που δεν θα είναι ένδοξη.
-980x515.jpg)