Η κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Σοφία, έδωσε στη δημοσιότητα το boarding pass της από την πτήση της από το Μουσκάτ του Ομάν προς στην Αθήνα στις 6 Μαρτίου. Η Σοφία Μητσοτάκη είχε κατηγορηθεί πως επέστρεψε από το Ντουμπάι με ιδιωτικό τζετ: πρόκειται για ένα δημοσίευμα (από το karditsastakra.com) που προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο και που έκανε λόγο για πτήση που «κόστισε 50.000 ευρώ στους Έλληνες φορολογούμενους».
«Παρόλο που δεν επιθυμούσα να δώσω συνέχεια σε αυτή τη δυσάρεστη ιστορία, προχωρώ στη δημοσιοποίηση του εισιτηρίου μου από την προγραμματισμένη πτήση charter της Aegean από το αεροδρόμιο του Μουσκάτ στις 6 Μαρτίου», αναφέρει τώρα η Σοφία Μητσοτάκη σε ανάρτησή της και προσθέτει:
«Ο λόγος που προβαίνω σε αυτή την ενέργεια είναι ξεκάθαρος: να καταδειχθεί σε όλους η απαράδεκτη τακτική που ακολουθούν διαχρονικά μέσα όπως το συγκεκριμένο. Μια τακτική που επιχειρεί να μετατρέψει το θύμα σε θύτη, να στοχοποιήσει έναν άνθρωπο και στη συνέχεια να τον εξαναγκάσει να απολογηθεί για μια πράξη που δεν διέπραξε. Ελπίζω ότι εδώ ολοκληρώνεται αυτή η αθλιότητα. Αναμένω τη δημόσια απολογία του μέσου και την άμεση απόσυρση του δημοσιεύματος. Σε διαφορετική περίπτωση επιφυλάσσομαι για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός μου».

Λίγο αργότερα, το μέσο που είχε προβεί στη σχετική δημοσίευση, ζήτησε «συγγνώμη» από τη Σοφία Μητσοτάκη, αναφέροντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Η Σοφία Μητσοτάκη ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα το εισιτήριο από το Ομάν προς την Αθήνα έπειτα από προτροπή του Karditsastakra.Παρόλο που η απάντηση που δίνει το ChatGPT μιλάει για περίεργο εισιτήριο, εμείς ως ένδειξη καλής θελήσεως και για να κλείσει η υπόθεση της ζητάμε συγγνώμη».
Η Σοφία Μητσοτάκη ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα το εισιτήριο από το Ομάν προς την Αθήνα έπειτα από προτροπή του Karditsastakra.
Παρόλο που η απάντηση που δίνει το ChatGPT μιλάει για περίεργο εισιτήριο, εμείς ως ένδειξη καλής θελήσεως και για να κλείσει η υπόθεση της ζητάμε… pic.twitter.com/FEVbfcdZUr
— Karditsastakra.com (@Karditsastakra) March 14, 2026
