Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Διακόσιους όλους κι όλους πρόσφυγες έχει συμφωνήσει να δεχτεί στο έδαφός της η Σλοβακία, αλλά ακόμη και γι’ αυτό τον αστείο αριθμό η κυβέρνησή της θέτει όρους: εκπρόσωπός της διευκρίνισε χθες ότι η χώρα θα δεχτεί 100 ανθρώπους που βρίσκονται σε προσφυγικούς καταυλισμούς στην Τουρκία και άλλους 100 από την Ιταλία, και ότι θα προτιμούσε να είναι… χριστιανοί!

«Η Σλοβακία, ως χριστιανική χώρα, μπορεί πραγματικά να βοηθήσει τους χριστιανούς της Συρίας να βρουν ένα νέο σπίτι εδώ», είπε ο Ιβάν Νέτικ.

«Δεν κάνουμε διακρίσεις απέναντι σε καμία θρησκεία, όμως η Σλοβακία δεν είναι “ελκυστική” στους μουσουλμάνους, επειδή δεν υπάρχει στη χώρα μουσουλμανική κοινότητα, ούτε τζαμιά».

Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει… Α, ναι: το ανέκδοτο που λέει «Δεν είμαστε εμείς ρατσιστές, αυτοί είναι μαύροι»!