ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ efsyn.gr
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Δεύτερη προσπάθεια του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτη Ηλιόπουλου, να αποφυλακιστεί μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

H πρώτη αίτηση του καταδικασθέντος σε κάθειρξη επτά ετών, ως μέλους εγκληματικής οργάνωσης, απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία από το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών τον περασμένο Φεβρουάριο.

Τότε ο συνήγορός του ισχυρίστηκε ότι ο πρώην βουλευτής έχει αποχωρήσει από τη Χρυσή Αυγή, δε συμμετέχει σε κάποιον πολιτικό φορέα και ασχολείται μόνο με τη δουλειά του.

Ο Παν. Ηλιόπουλος αποχώρησε από τη Χρυσή Αυγή μία μέρα μετά την ανεξαρτητοποίηση του Ιωάννη Λαγού και στη συνέχεια τον ακολούθησε στην ΕΛΑΣΥΝ. Η σύζυγός του είναι διαπιστευμένη βοηθός του Ι. Λαγού στο Ευρωκοινοβούλιο.

Μέχρι στιγμής αναστολή έκτισης της ποινής έχει δοθεί στους Γιώργο Τσακανίκα και Νίκο Παπαβασιλείου.