Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Κατά του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας στρέφεται ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την «πρωτοφανή στα χρονικά ενέργεια της Διοικούσας Επιτροπής να παραπέμπει στο Πειθαρχικό με το ερώτημα της διαγραφής τους μηχανικούς – βουλευτές που ψήφισαν το ασφαλιστικό – φορολογικό».

Το κόμμα της Κουμουνδούρου σημειώνει πως «σαν να μην έφτανε αυτό, στοχοποιούν τους βουλευτές, συναδέλφους τους μηχανικούς που το υπερψήφισαν, αναρτώντας φωτογραφίες τους στο site του ΤΕΕ» και διερωτάται «αν έχουν στοχοποιηθεί ξανά, και παραπεμφθεί στο πειθαρχικό, βουλευτές που ψήφισαν κάτι που ήταν σε διαφωνία με την ηγεσία του ΤΕΕ».

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «οι σημερινοί επικεφαλής του ΤΕΕ, είναι και οι χθεσινοί υπερασπιστές του ”ΝΑΙ” του δημοψηφίσματος και της διάλυσης του ασφαλιστικού συστήματος, οι υπερασπιστές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που κατείχαν περίοπτες δημόσιες θέσεις, τη στιγμή που οι μηχανικοί συνάδελφοι τους έβλεπαν να χάνουν το εισόδημα τους εξαιτίας των πολιτικών των προηγούμενων κυβερνήσεων».

Για να καταλήξει ότι «η ασφαλιστική μεταρρύθμιση μέσα σε στενά δημοσιονομικά δεδομένα προσπαθεί να στηρίξει αυτούς τους μηχανικούς που οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ τους οδήγησαν στην ανέχεια».