Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Επίθεση με μπογιές κατά της κατοικίας του κατήγγειλε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Στράτος Σιμόπουλος. 

«Πρωί-πρωί σήμερα, αντί για κάλαντα, δέχθηκα «Χριστουγεννιάτικη» επίσκεψη με μπογιές, στο σπίτι μου μάλιστα, από μέλη της αυτοαποκαλούμενης Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης, που ανέλαβε την ευθύνη με μία προκήρυξη – επίθεση στο κράτος δικαίου», αναφέρει στη δήλωσή του και προσθέτει ότι «η δημοκρατία, την οποία και υπηρετώ με συνέπεια, δεν τρομοκρατείται και προσωπικά δεν πτοούμαι».

Το γεγονός καταδίκασε με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, που σημείωνει:

«Οι θρασύδειλες επιθέσεις τραμπούκων κατά βουλευτών, στελεχών και οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζονται. Σήμερα, δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, σειρά είχε το σπίτι του Βουλευτή Α Θεσσαλονίκης Στράτου Σιμόπουλου». Και προσθέτει: «Ας μη ματαιοπονούν. Η απάντηση είναι ίδια. Η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται. Κανείς δεν τρομοκρατείται».