Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Προειδοποίηση προς τους Έλληνες πολίτες να αποφεύγουν τα ταξίδια προς το Ισραήλ, τα Παλαιστινιακά Εδάφη και τον Λίβανο εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών, ως μέτρο ασφαλείας λόγω της πολεμικής σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή.

«Συνιστούμε στους Έλληνες πολίτες την αποφυγή, εκτός των απολύτως απαραίτητων επισκέψεων στο Ισραήλ, τα Παλαιστινιακά Εδάφη και τον Λίβανο», αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Ο πόλεμος μαίνεται και όλοι βρίσκονται εν αναμονή της μεγάλης χερσαίας επιχείρησης των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων στη Λωρίδα της Γάζας, μετά την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου, ενώ εχθροπραξίες υπάρχουν και στα σύνορα με τον Λίβανο ανάμεσα στη Χεζμπολάχ και τον στρατό του Ισραήλ.