Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter επέλεξε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά για να στείλει τα μηνύματά της προς την κυβέρνηση. Με δύο διαδοχικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καλεί σε περισσότερη συνεννόηση.

«Η χώρα χρειάζεται λιγότερο λαϊκισμό και περισσότερη συνεννόηση. Η Δημοκρατία δεν είναι παιγνίδι κανενός» αναφέρει χαρακτηριστικά στην πρώτη ανάρτησή της, η Φ. Γεννηματά για να προσθέσει στη συνέχεια: «Να επικρατήσει ξανά η λογική, να παραιτηθούν οι ανίκανοι, να δώσει λύση αυτή η Βουλή. Τέλος στο “εγώ” ώρα γι’ ένα ισχυρό ΕΜΕΙΣ. Όλοι μαζί».

<blockquote class=”twitter-tweet” data-lang=”el”><p dir=”ltr” lang=”el”>Να επικρατήσει ξανά η λογική να παραιτηθούν οι ανίκανοι να δώσει λύση αυτή η Βουλή. Τέλος στο «εγώ» ώρα γι ένα ισχυρό ΕΜΕΙΣ. Όλοι μαζί (2/2)</p>— Fofi Gennimata (@FofiGennimata) <a href=”https://twitter.com/FofiGennimata/status/726828559688421376″>1 Μαΐου 2016</a></blockquote>