Στον Πειραιά θα βρεθεί το πρωί του Σαββάτου, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Όπως έγινε γνωστό από τη δημοτική παράταξη «ΑλλάΖΟΥΜΕ τον Πειραιά για Όλους και Όλες» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Γαβρίλη, αύριο στις 11 το πρωί στελέχη, υποψήφιοι και μέλη του συνδυασμού θα συγκεντρωθούν στο «Στέκι του Αρτέμη» στην Αγορά του Πειραιά για μια χαλαρή συζήτηση, με αφορμή το κλείσιμο της προεκλογικής περιόδου.
Εκεί θα βρεθεί και ο Αλέξης Τσίπρας, για να τους ευχηθεί, ο οποίος να σημειώσουμε ότι έχει κρατήσει τη βουλευτική έδρα της Α Πειραιά.
Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Απρίλιο ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, είχε ανακοινώσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την υποψηφιότητα του πρώην αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργου Γαβρίλη, «ενός δοκιμασμένου αγωνιστή της Αριστεράς αλλά και της Αυτοδιοίκησης», όπως χαρακτηριστικά είχε πει.
