Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Για διαστρέβλωση των όσων ανέφερε στη συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», κάνει λόγο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου.

Η πρώην υπουργός εκφράζει την έντονη αντίδρασή της για τον τίτλο που δόθηκε από την εφημερίδα στη συνέντευξή της (η οποία δημοσιεύεται την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου), καθώς και για το «χτύπημα» στο πρωτοσέλιδο, υπογραμμίζοντας ότι «η εφημερίδα είχε προαποφασίσει να εμφανίσει όπως εκείνη θα επιθυμούσε τη συνέντευξη και δεν σεβάστηκε στοιχειώδεις κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, όπως το να χρησιμοποιήσει αυτολεξεί τα λεγόμενά μου στους τίτλους της».

Σημειώνει επίσης ότι η ίδια είχε αποδεχθεί την πρόταση της εφημερίδας να παραχωρήσει συνέντευξη, παρότι -όπως αναφέρει- «πρόκειται για ένα έντυπο που συχνά έχει διαστρεβλώσει το έργο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στο υπουργείο Εργασίας με ψευδείς ειδήσεις».

Αχτσιόγλου κατά «Ελ. Τύπου»: Διαστρεβλώνουν εσκεμμένα τα όσα είπα

Για να στηρίξει όσα λέει, η κ. Αχτσιόγλου παραθέτει αυτολεξεί τις δύο ερωτήσεις και τις απαντήσεις από τα σημεία που η εφημερίδα έβγαλε τους επίμαχους τίτλους, καλώντας τους αναγνώστες να βγάλουν οι ίδιοι τα συμπεράσματά τους.  

Ακολουθούν οι δύο τίτλοι, καθώς κι οι δύο ερωτήσεις – απαντήσεις: