Στο γνωστό κλίμα του φιλικού της Τύπου των τελευταίων ημερών και επικαλούμενη δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ», η Νέα Δημοκρατία θέτει το ερώτημα στην κυβέρνηση για το αν στη θαλαμηγό της κ. Παναγοπούλου έχει κάνει «κρυφές διακοπές» και άλλο κυβερνητικό στέλεχος.
Στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Ν.Δ. αναφέρεται:
«Σε σημερινό δημοσίευμα των “Νέων” αναφέρεται ότι αμέσως μετά τις μυστικές διακοπές του κ. Τσίπρα στο σκάφος της κ. Παναγοπούλου, στην ίδια θαλαμηγό έκανε επίσης δωρεάν κρυφές διακοπές και άλλο κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος».
Και προσθέτει:
«Οι ιδιωτικές διακοπές των πολιτικών είναι καθ’ όλα σεβαστές, αλλά οφείλουν για προφανείς λόγους να γίνονται γνωστές. Το ερώτημα λοιπόν προς το Μαξίμου είναι σαφές. Ισχύει ή όχι ότι στη θαλαμηγό Παναγοπούλου φιλοξενήθηκε μυστικά και κορυφαίος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ;».
