Νέα ερωτήματα προς το Μέγαρο Μαξίμου και προσωπικά προς τον πρωθυπουργό απευθύνει το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, αναφορικά με την υπόθεση Πετσίτη.
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λόγο για «αποστάσεις ασφαλείας» που κρατούν στελέχη της κυβέρνησης από τον Νίκο Παππά, αλλά ζητά και το άνοιγμα των λογαριασμών όλων των εμπλεκόμενων προσώπων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει τα εξής:
«Το ένα μετά το άλλο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κρατούν αποστάσεις ασφαλείας από τον Νίκο Παππά. Μετά τους κ. Τζανακόπουλο και Σκουρλέτη ακολούθησαν οι κ. Μουζάλας και Παπαδόπουλος, ενώ η Ζωή Κωνσταντοπούλου αξιώνει το αυτονόητο: Να ανοίξουν οι λογαριασμοί όλων των εμπλεκομένων.
Τα ερωτήματα είναι πια αμείλικτα για τον κ. Τσίπρα: Γνωρίζει σε ποιες τσέπες κατέληγαν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που εισέπραττε ο Μανώλης Πετσίτης ο οποίος μπαινόβγαινε στο Μαξίμου; Ο κ. Παππάς εξακολουθεί να έχει την εμπιστοσύνη του κ. Τσίπρα;»
