Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

«Δεν είμαι αρνητικός στην ιδέα της βίας για να αδειάσει η Ειδομένη», δήλωσε στον Real fm ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, προσθέτοντας πως «τίθενται θέματα υγείας και ασφάλειας με την παραμονή τους εκεί». Άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Κουμουνδούρου σε ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει πως ο Μ. Βαρβιτσιώτης τάσσεται υπέρ της βίαιης εκκένωσης στην Ειδομένη και καλεί τη ΝΔ να τοποθετηθεί επίσημα.

«Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Βαρβιτσιώτης τάσσεται με δηλώσεις του υπέρ της βίαιης εκκένωσης της Ειδομένης. Η ΝΔ πρέπει επίσημα να τοποθετηθεί για το αν συμφωνεί με την αντιμετώπιση του δράματος χιλιάδων προσφύγων με μέσα βίας και καταστολής, αλλιώς οφείλει να καταδικάσει ανεύθυνες προτάσεις στελεχών της που διατυπώνονται για εσωτερική, ακροδεξιά κατανάλωση», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η απάντηση του Μιλτ. Βαρβιτσιώτη

<blockquote class=”twitter-tweet” data-lang=”el”><p dir=”ltr” lang=”el”>Η μεγαλύτερη αποδοχή της βίας είναι να ανέχεσαι ένα Νταχάου στην Ευρώπη. Ας ακούσουν τι είπα και να μην δημιουργούν ψεύτικες εντυπώσεις</p>— Varvitsiotis Milt. (@MVarvitsiotis) <a href=”https://twitter.com/MVarvitsiotis/status/711229690669875200″>19 Μαρτίου 2016</a></blockquote>